Vakiotunnit & kurssit

Vakiotunnit aikuisille ja lapsille

Poni-Haassa ratsastetaan valtaosin viikottaisilla vakiotunneilla. Kevätkausi alkaa vuoden vaihteessa tammikuun alussa ja päättyy touko-kesäkuussa. Syyskausi käynnistyy elokuun alussa ja kestää joulukuun loppuun asti. Kesäaikaan järjestetään viikon tai viikonlopun kestäviä kursseja.

Poni- ja hevostunnit ovat erikseen. Meillä pienet ratsastajat ratsastavat pienillä ja isot isoilla – eli siis lapset ja nuoret kokonsa mukaan poneilla, mahdollisesti hevosilla ja aikuiset hevosilla, pienikokoiset aikuiset voivat ratsastaa myös poneilla. Opetuskäytössä Poni-Haalla on yli 40 koulutettua ratsua. Tunnit pidetään maneesissa tai valaistulla ulkokentällä. Tunteja pidetään kentällä tai maneesissa kaksi yhtä aikaa, joten kentät ovat puolitettu kahden tunnin käyttöön.

Jokaisessa ryhmässä perehdytään koulu- ja esteratsastukseen, jotta taidot kehittyvät tasapuolisesti. Osa ryhmistä käy maastossa. On myös ryhmiä, joilla painotetaan joko este- tai kouluratsastusta. Opetussuunnitelmaamme kuuluu myös valvottu itsenäinen ratsastus, eli vapaatunnit.

Ratsastajat voivat ottaa useamman vakiotunnin niin halutessaan. Useammasta tunnista saa paljousalennusta.

Tunnit voi varata suoraan hopoti.com / stable / Poni-Haka eli Hopotiin tulee rekisteröityä (voi luoda ns. perhetilin mutta lapsen nimellä varaus) ja sitä kautta voi varata ja maksaa suoraan  sopivalla tavalla verkossa . JOS TULET ENSIMMÄISELLE IRTOTUNNILLE, VARAA TUNTI PUHELIMITSE, JOTTA VOIMME LÖYTÄÄ SINULLE SOPIVAN TASOISEN RYHMÄN JATKOA VARTEN.

Rekisteröidy Hopotiin ja merkitse Poni-Haka suosikiksi, sitten näet kaikki vapaat ajat. Mikäli et näe aikoja tarkoittaa se, että tuntimme ovat täynnä, joten voit tässä tapauksessa selata kalenteria eteenpäin löytääksesi sopivan tunnin.

Kurssit

Poni-Haassa järjesteään viikottaisten vakiotuntien lisäksi ylimääräisiä kursseja.

Suosittuja kursseja ohjelmassamme ovat olleet mm. koulurataharjoitukset ennen kouluratsastuskilpailuja, jossa tuomaripätevyyden saaneet opettajamme antavat viime hetken vinkit tulevaan kilpailuun. Lisäksi olemme järjestäneet merkkisuorituksia ja esterataharjoituksia aikataulun salliessa.

Ilmoitamme alkavista kursseista tallin ilmoitustaululla sekä sosiaalisessa mediassa. Tule rohkeasti mukaan! Lisäkursseille voit myös osallistua omalla hevosellasi.

Tiedustelut ja varaukset Hopotista tai puhelinpäivystys p. (09) 8766 304, ma-pe iltapäivisin, varmimmin vastaamme 14.30-16.00 välisenä aikana.

KESÄKURSSIT 2024 VIIKOILLA 24, 25, 26 JA 30, KTS. HOPOTI.COM / PONI-HAKA