Pollen parasta -luonnontuote

Myymme rumpukuivattua, hajutonta maanparannusainetta, joka sisältää turvetta ja hevosen lantaa. Pollen Parasta sopii erinomaisesti kaikille kasvi-ja kukkamaille, pelloille ja nurmikoille lannoitteeksi ja maanparannukseen. Rumpukuivauksessa tuotteen lämpötila nousee yli +50 C asteiseksi, jolloin itiöt ja siemenet tuhoutuvat. Pollen Parasta on puhdas luonnontuote, se ei polta kasveja eikä sisällä lisättyjä aineita. Pollen parasta on Ruokaviraston valvoma ja hyväksymä tuote.

pollenparas

 

Myynti kotitalouksille:

Pollen Parasta lantaa voit ostaa 40 l tai 10 l  säkeissä. Yksittäiset säkit (40 l säkki 12 €/ kpl, 10 l säkki 6 €/kpl) voit noutaa Poni-Haasta, lastata autoon ja maksaa käteisellä yläkerran kahvilaan tai tallihenkilökunnalle. Voit maksaa käteisellä vihreään postilaatikkoon maneesin päädyssä jos sinulla on tasaraha. Suuremmat erät toimitetaan perille eri korvausta vastaan.

Säkkejä voit noutaa arkisin klo 8.00-20.00 ja viikonloppuisin la 9.00-15.00 ja su 9.00-20.00. Tuotteet voit maksaa tallilla säkkejä noutaessasi, ohjeet ovat lavan vieressä pihalla. Varaa sopiva raha mukaan käteisenä, sillä meillä ei käy pankkikortti, henkilökunnan voi olla vaikea antaa rahasta takaisin, jos ovat työtehtävissä.

Säkkikoot ja hinnat:

  • 40 l         1 säkki 12€, 3 säkkiä 30€, 5 säkkiä 50€
  •  
  • 10 l         1 säkki 6€, 3 säkkiä 15€, 5 säkkiä 25€

Irtomultatilaukset kuormatoimituksella joko kuoma-autolla tai peräkärryllä. Kysy tarjous.

Pollen parasta -maanparannusainetta toimitetaan myös jälleenmyyntiin.

Tiedustelut Virpi Ranta p. 050-5511022 tai virpi (at) ponihaka.fi.