Tuntiperuutukset

Tuntiperuutukset

Jos et pääse tunnillesi matkan, sairauden tai muun syyn takia, peru se viimeistään edellisenä päivänä klo 13:00 mennessä, joko puhelinpäivystykseen 09-8766304 tai tekstiviestillä numeroon 040 586 6402. Sairastapauksissa peruutuksen voi tehdä samana päivänä. Pidempiaikaisten sairastapausten kohdalla keskustele opettajasi kanssa. Jos tiedät etukäteen, ettet pääse tunnillesi, peruuta tunti jo hyvissä ajoin. Voit ratsastaa rästitunnin jo etukäteen, mikä onkin toivottavaa, sillä loppukaudesta rästituntilaisia on useita ja sopivaa rästiä voi olla vaikea saada. Huomioithan, että rästin voi varata vain kerran ja varaus on sitova (sairastapauksessa saa uuden ajan).

Rästitunnit sovitaan opettajien kanssa puhelinpäivystyksessä. Rästejä voi ratsastaa samantasoisella tai helpommalla tasolla, jolta joku ratsastaja on perunut tuntinsa. Rästitunti ratsastetaan kahden kuukauden sisällä perutusta tunnista.

Tunnin peruutus tekstiviestillä

Voit peruuttaa tunnin tekstiviestillä numeroon 040 586 6402. Ilmoita tekstiviestissä ratsastajan koko nimi, ratsastusaika sekä perutun tunnin päivämäärä. Epäselvistä ilmoituksista emme pysty antamaan korvaustuntia. Tekstiviestiperuutus hoituu seuraavalla periaatteella: 

Maija Meikäläinen peruu  15.4. ponitunnin klo 17:30

Huom! Tekstiviestipuhelinnumero on vain peruutuksia varten, siihen ei kannata soittaa!